Aanrader: dit zonnige appartement in het centrum van Málaga

Als je op vakantie gaat, wil je verblijven in een mooie accommodatie. Eentje waardoor je bij het zien van de foto’s al zin hebt om te gaan. Ik neem je mee naar mijn favoriete accommodaties waar ik zelf verbleven heb. Deze keer: overnachten in een zonnig appartement in het centrum van de Spaanse stad Málaga.

Overnachten in een hotel kan heerlijk zijn, maar in steden hebben appartementen altijd mijn voorkeur. Je eigen plekje middenin een stad geeft het gevoel alsof je er éven woont en je hebt doorgaans veel meer ruimte. Bovendien is het handig om een keuken met koelkast te hebben en een kop koffie of thee te kunnen maken.

Toen ik met een vriendin een kleine week naar Málaga ging, verbleven we in onderstaande Airbnb (via makelaarskantoor Pineapple Homes). Het was een heerlijk plekje en daarom raad ik ‘m graag aan.

Locatie van dit appartement in Málaga

Pineapple Homes Calle Carreteria 92-26
Calle Carretería 92

Het appartement ligt op een fijne locatie: in het centrum van Málaga. Dat zorgt ervoor dat je overal naartoe kunt lopen. Ook zitten er veel leuke bars en restaurants in de buurt, zoals het populaire La Tranca direct onder het appartement. Het enige nadeel daarvan is dat er ook veel geluid vandaan komt. Daarom kun je beter niet met het raam open slapen. Maar: de ramen en luiken houden het geluid goed tegen en er is in elke kamer airco.

Waar ik erg enthousiast van werd, is de smaakvolle inrichting en de twee (Franse) balkonnetjes. Je kunt de deuren lekker open gooien en op het balkon in de slaapkamer kun je ook nog (half) zitten. Er is veel daglicht in het appartement, de bedden slapen goed en de douche is fijn. Ook is de keuken compleet – al hebben wij er alleen kleine dingen gegeten en niet gekookt. Er zijn twee slaapkamers, dus je kunt hier met maximaal vier personen verblijven.

Een verblijf in dit appartement:

  • Centrale ligging, overal lopend naartoe
  • Veel daglicht
  • Smaakvolle inrichting
  • Comfortabele bedden en douche
  • Vriendelijke hosts
  • Houd rekening met: omgevingsgeluid, twee trappen zonder lift, rolgordijn bij slaapkamer boven valt beetje open waardoor je wakker kunt worden door daglicht (dit los je op door ’t bed iets te verschuiven), sleutel eerst ophalen bij makelaarskantoor + vanaf daar 9 minuutjes lopen naar appartement
  • Wij betaalden een kleine 110 euro per nacht (in maart 2023)

Het appartement in Málaga boeken kan via Booking.com, Airbnb of Pineapple Homes zelf. Let op: op het moment van schrijven is het appartement helaas al ver vooruit volgeboekt – erg jammer! Ik begreep van de makelaar dat iemand het appartement voor 9 maanden huurt én dat ze sowieso alleen data binnen nu en 6 maanden open zetten. Check voor de actuele beschikbaarheid een van de boekingssites. Wil je alvast vooruit boeken? Neem dan contact op met de makelaar.

Lees meer over Málaga:

Foto’s | Pineapple Homes

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *