Reistips

Van ontbijt in Valencia tot tips voor Lefkas: dit zijn de 8 meest gelezen artikelen in 2022

Dit zijn de 8 meest gelezen artikelen in 2022

December is de maand van het terugblikken. Daarom zette ik niet alleen mijn eigen reizen in 2022 op een rijtje, maar blik ik ook terug op de meest gelezen artikelen dit jaar. Ben je benieuwd wat de meeste interesse trok? Bekijk het hieronder:

Meest gelezen artikelen van 2022

1. Sevilla

Tijdens je stedentrip Sevilla wil je voor de lunch of het diner lekker ergens aanschuiven voor tapas. Maar waar moet je zijn? In dit artikel vind je niet alleen tips voor traditionele of moderne tapas, maar ook voor als je éven iets anders wilt eten.

13x de beste restaurants in Sevilla voor traditionele én moderne tapas

Dit zijn de beste restaurants in Sevilla voor traditionele én moderne tapas

2. Lefkas

In mei reisde ik af naar het eiland Lefkas, ook wel Lefkada. Ga je ook naar dit heerlijke eiland of denk je erover? In dit artikel vind je alles wat je wilt weten en mijn beste Lefkas tips.

Op vakantie naar het prachtige Griekse eiland Lefkas? Hier vind je de beste tips

Lefkas tips: alles wat je moet weten voor een heerlijke vakantie

3. Málaga

Málaga barst van de culinaire en culturele hoogtepunten en is zeker een bezoek waard. Freelance journalist en tekstschrijver Chantal Blommers verbleef een maand in deze stad en deelde in een gastblog haar tips.

Van must visits tot tapasrestaurants: de beste tips voor je volgende trip naar Málaga

Tips voor Malaga: alles wat je wilt weten voor je trip naar deze stad

4. Valencia

Van yoghurtbowls tot croissants en van eiergerechten tot pannenkoeken: in Valencia kun je heerlijk ontbijten. Maar waar moet je zijn? In dit artikel vind je mijn beste tips (en persoonlijke favorieten).

Een smakelijke start van je dag: 9x mijn tips voor ontbijt in Valencia

Remote werken in Valencia? Dit zijn de leukste werkplekken

5. Mediterraanse favorieten van Agnès

In ‘De Mediterraanse favorieten van…’ geven reisbloggers hun allerbeste tips voor de Méditerranée. Deze keer kregen we die van reisblogger Agnès Nederhof van ‘Girl on the Move’, die ook haar beste tips voor remote werken deelt.

De beste tips voor remote werken én favoriete bestemmingen van ‘Girl on the Move’ Agnès

Agnès in Lissabon

6. Sevilla

Wat mij betreft is ontbijten een van de leukste (en belangrijkste) dingen om te doen als je op stedentrip bent. Het geeft je energie voor een dag rondstruinen – en is ontbijt niet gewoon het lekkerste dat er is? Ik deelde ook mijn tips voor ontbijt in Sevilla.

Zoek niet verder: 11x hier wil je heen voor ontbijt in Sevilla

Ontbijt in Sevilla: dit zijn de 11 leukste plekken

7. Remote werken

Remote werken vind ik heerlijk en ik wil het nog veel vaker gaan doen. Maar wat zijn de voordelen van remote werken en wat vind ik er zo leuk aan? Dat lees je hier.

De voordelen van remote werken: 5x waarom ik het zo leuk vind

Hoe zorg je dat je je snel thuis voelt op een nieuwe bestemming?

8. Bologna

Stel: je zoekt een leuke bestemming voor een stedentrip. Dan zeg ik: ga naar Bologna. In dit artikel leg ik je uit waarom naar Bologna gaan een hartstikke goed idee is.

Waarom naar Bologna op stedentrip? 5 redenen

Wat te doen in Bologna? Mijn tips voor je stedentrip

Dat zijn ze: de 8 meest gelezen artikelen van 2022. Nu ben ik heel benieuwd wat je hier hoopt te lezen in 2023. Over welke bestemmingen zou je iets willen terugzien? Of heb je andere suggesties? Laat het me weten op info@mediterraneanonmymind.nl of via een berichtje op Instagram.

Lees ook:
Even terugblikken op 2022: deze bestemmingen heb ik dit jaar bezocht

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *