Wil je samenwerken of een keertje koffiedrinken of (video)bellen? Heb je een vraag of een reactie op een artikel? Leuk! Schroom niet om contact op te nemen, ik hoor heel graag van je.

Mail me op: info@mediterraneanonmymind.nl of stuur me een berichtje op Instagram. Via Facebook kan natuurlijk ook.

Naast reisblogger ben ik ook freelance reisjournalist en eindredacteur voor onder meer LINDA.nl, Time to Momo en Côte & Provence. Hier vind je meer informatie over mijn werk.

Samenwerken?

Mediterranean on my mind is een snel groeiende reisblog over de mediterraanse landen. Dat wil zeggen: alle landen aan de Middellandse Zee, voornamelijk in Zuid-Europa, waar je de mediterraanse manier van leven vindt. Hoewel Portugal daar officieel niet bij hoort, is dat hier wel zo.

Op deze blog deel ik mijn tips en ervaringen voor (solo)vakanties en remote werken, maar ook steden- en roadtrips. Ik deel bestemmingen en accommodaties waar ik het ultieme mediterraanse gevoel ervaar, en hoe andere reizigers dit ook kunnen doen.

Méditerranée – remote werken – mediterraans eten&drinken – kleinschalige, authentieke accommodaties – soloreizen – persoonlijke ervaringen – handige reistips – wegdromen – inspirerende interviews

Heb je een voorstel voor een artikel, Instagrampost, persreis, acommodatie-review of product? Neem contact met me op via info@mediterraneanonmymind.nl. Hier kun je ook mijn mediakit opvragen.

Eerdere samenwerkingen

Hieronder een greep uit de eerdere samenwerkingen:

Eurostar – treinreis naar Marseille

Time to Momo – stedentrip Marseille

Visit Var / Atout France – roadtrip door de Var in Zuid-Frankrijk

Villa La Douce Provence – workation in de Provence

In de media

Working Remotely – remote werken Madrid

Vrije Meid – workation Nice

Locatieonafhankelijkwerk – interview over remote werken in de Méditerranée

Darina Nykl – interview ‘Het Frankrijk van…’

EVA zomerboek 2024 La dolce vitainterview over leven zoals in de Méditerranée