Wil je samenwerken of een keertje koffiedrinken of (video)bellen? Heb je een vraag of een reactie op een artikel? Leuk! Schroom niet om contact op te nemen, ik hoor heel graag van je.

Mail me op: info@mediterraneanonmymind.nl of stuur me een berichtje op Instagram. Via Facebook kan natuurlijk ook.

Naast reisblogger ben ik ook freelance journalist, (eind)redacteur en copywriter voor onder meer LINDA.nl, HEMA en Côte & Provence. Hier vind je meer informatie over mijn werk.

Samenwerken?

Mediterranean on my mind is een snel groeiende reisblog over de mediterraanse landen. Dat wil zeggen: alle landen aan de Middellandse Zee, voornamelijk in Zuid-Europa, waar je de mediterraanse manier van leven vindt. Hoewel Portugal daar officieel niet bij hoort, is dat hier wel zo. Spanje is het land waar ik het meeste kom, dus hier vind je momenteel de meeste artikelen over. Het aanbod wordt echter doorlopend uitgebreid.

Op deze blog deel ik mijn tips en ervaringen voor (solo)vakanties en remote werken, maar ook steden- en roadtrips. Ik deel bestemmingen en accommodaties waar ik het ultieme mediterraanse gevoel ervaar, en hoe andere reizigers dit ook kunnen doen. Ik vertel mijn eigen verhaal, maar in mijn interviewrubriek ook dat van andere reisbloggers die veel van de Méditerranée gezien hebben.

Méditerranée – remote werken – lekker eten&drinken – mooie accommodaties – persoonlijke ervaringen – handige reistips – inspirerende interviews – soloreizen – even wegdromen

Heb je een voorstel voor een artikel, Instagrampost, persreis, acommodatie-review of product? Neem contact met me op via info@mediterraneanonmymind.nl. Hier kun je ook mijn mediakit opvragen.